Myndighedskrav

Myndighedskrav

Der er myndigskrav til alle automatiske døre. Det er vigtigt, at disse myndighedskrav bliver overholdt. Ikke kun mindsker det risikoen for, at dørene pludselig og uventet går i stykker, det mindsker, også risikoen for, at nogen skulle komme i klemme i dørene. Brandmyndighederne er særligt opmærksomme på, om dørene lever op til krav, da det betyder meget for sikkerheden, at alle kan komme ud af en butik eller plejecenter. Hvis der skulle opstå brand.

Ved at tegne en service aftale med T.E. Service, garanterer vi, at så længe du er kunde hos os, så sørger vi for, at der bliver lavet de lovpligtige eftersyn, uden at du skal bruge tid og kræfter på at gå at huske på, hvornår det igen er tid til, at få lavet serviceeftersyn på dørene. 

EN16005

Er med til at sørge for, at sikkerheden ved automatiske døre er i orden. Dette lovkrav sørger T.E. Service for, at Jeres døre overholder, hvis I tegner serviceaftale med os. En vigtig ting er at huske at alle døre fra 1. april 2013 skal overholde EN16005. Her blev det tydeliggjort, hvem der har ansvar og hvilket ansvar hvert led i salgskæden har. Du kan læse mere om EN 16005 her.

Leveringsbetingelser

Du kan læse mere om vores leveringstid, og hvilke krav betingelser vi stiller for at kunne levere døre til Jer. Vi arbejder hele tiden på forbedringer. Vores kunder skal opleve os som stabile og seriøse leverandøre. Du kan læse mere om vores vores leveringsbetingelser her.

Persondatapolitik

Som alle andre danske virksomheder er T.E. Service Dørautomatik omfattet persondatapolitikken. Vi lever selvfølgelig op til de krav. Du kan læse mere om vores persondataopolitik her.