Historien

Historie om T.E. Service Dørautomatik ApS

Små nedslag i vores historie…

År 2000

5 mænd startede hver sit enkeltmands ejet firma i år 2000. Alle kom de fra et større dørautomatik firma. Svend L. Jensen er en af de 5 der starter T.E. Service.

År 2007

Kundekredsen udviklede sig stille og roligt og bestod nu af sygehuse, større detailkæder, plejehjem m.v. Brian indtræder som selvstændig i T.E. Service Dørautomatik regi.

År 2009

De første spæde skridt bliver taget mod et elektronisk og direkte fakturabart firma. Teknikerene kan direkte fra bil sende faktura og ordrebehandle, hvilket giver minimal tid på kontoret.

År 2011

Der bliver lagt plan omkring samling af de forskellige virksomheder. Ensretning i firmaerne bliver indført og der videreudvikles mod et fælles mål.

År 2013

D. 1. april 2013 blev de små selvstændige samlet i ét firma. T.E. Service Dørautomatik ApS er nu en realitet med Svend L. Jensen og Brian Stensgaard som ejere. og der ansættes den første tekniker udover de to ejere. 

År 2015

Mandskabet udvides med endnu en tekniker og firmaet køber Bavne Alle 1 i Hadsten, som bliver det nye hovedkontor, med let adgang til motorvejen.

År 2017

Kundekredsen udvikles igen og der udvides samarbejde på Sjælland, med facadefirmaer og en selvstændig montør, til at klare en del af opgaverne.

År 2018

Kundekredsen er voksende, og der kommer stadig nye til.  Første ansatte på kontoret er en realitet, hun kommer til at være ansvarlig for marketing, salg og hjemmeside m.v. .

År 2020

På mange måder et mærkeligt år. Covid 19 rammer landet. Alle i landet er ramte. Men det er også Jubilæums år 20 år fra firmaet startede. Tiden bliver hård, da kunderne rykker voldsomt i os for at sikre dørene med berøringsfri impulser.

År 2022

Der bliver tegnet aftaler med 1 større sygehus i jylland, så vi nu har service i sønderjylland og i midtjylland på sygehuse. Samtidig begynder flere større kunder at opdage hvad vi kan tilbyde dem.

Privacy Preference Center