Kunden i fokus

For os er kunden det vigtigste. Det betyder, at I som kunde er i fokus, så vi hele tiden ved, hvordan I som kunder oplever vores virksomhed. Og skal vi være ærlige… Ja, så er der altid plads til forbedringer – det ville være underligt andet. Men det er her, vi som dør automatik firma, prøver at åbne nye døre eller indgangs vinkler. Vi lytter til vores kunder og deres behov. Ikke alle løsninger er standardløsninger, og slet ikke indenfor dørautomatik. Og derfor kan vi tilbyde lige netop den løsning som passer Jeres virksomhed. Et samarbejde med os, betyder mere tid og overskud til Jer og Jeres virksomhed. Tid som betyder meget i Jeres hverdag. 

Det vigtigste for os er glade og tilfredse kunder. Vi ved, hvor vigtige Jeres døre er for Jeres dagligdag. Derfor er det vigtigt for os, at de altid kører. I kan regne med, at vi altid står klar. I kan som kunde stole på, at I har en automatisk dør der altid virker. Den lever op til gældende krav, når I har tegnet serviceaftale med os. I skal bruge Jeres tid fornuftig. Det betyder, at I skal kunne stole på Jeres dør og på os.

Hvad kan vi indenfor dørautomatik?

Vi servicerer, reparerer og monterer automatiske døre inden for alle brancher. Vi har kunder inden for alt lige fra sygehuse, plejehjem, uddannelsesinstitutioner til dagligvarer- eller special forretninger.

Vores kunders ønsker og behov spænder bredt, og derfor er T.E. Services ansatte uddannet i, at finde den bedste løsning til ethvert behov. 

Vores teknikere kommer gerne med råd og vejledning, både når det kommer til montering af nye døre. Men også når det kommer til Jeres nuværende anlæg. Vi er kun interesseret i, at I får den bedste og mest sikre løsning.