Tegn serviceaftale med os og undgå uforudsete udgifter

Vores kunder fortjener den bedste service, hvilket vi bestræber os på altid at give.

Med den bedste service mener vi;
– døgnservice – hvis du står i en situation hvor du har akut brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe indenfor 24 timer.
– slip for bekymringer om, om dine døre opfylder lovkravene omkring sikkerhed af branddøre og automatiske døre, herunder også lovkravet EN16005, som trådte i kraft i 2013.
– fast tekniker – vi bestræber os på, at det er den samme teknikker du får besøg af til alle dine serviceeftersyn
– derudover har vi selvfølgelig døgnservice på vores vagttelefon

Vores teknikere har naturligvis altid reservedele med i bilen, så de altid kan få døren op og køre ikke. Om ikke andet, så som en midlertidig løsning. Vi reparerer naturligvis alle dørtyper og mærker, så uanset om din dør er BESAM, ASSA ABLOY, BMT, Record Danmark eller TORMAX  servicer og reparer vi naturligvis.
Derudover har vi landsdækkende service, hvilket mange kæder ser en fordel i, da det betyder, at alle butikker, plejehjem, klinikker og så videre kan få samme serviceaftale på alle deres døre.

Få et gratis og uforpligtigende besøg af vores tekniker, hvor i sammen kan gennemgå dine døre og muligheder. Ring nu på telefon 70 250 113.
Hvis du tegner serviceaftale med os, kommer vi automatiske det aftalte antal gange årligt, og gennemgår dine døre. Som servicekunde får du desuden 10% rabat på reservedele hos os.

Nyhed

Vi vil gøre alt for, at vores kunder undgår ubehagelige og uforudsete regninger. Vi har derfor udarbejdet et nyt og unikt system, som gør, at du ved hvert besøg bliver orienteret om dine døres stand. Samt du bliver orienteret om hvilke udgifter du kan forvente i forbindelse med reparation af dine døre inden for den nærmeste fremtid. Systemet er utrolig brugervenligt, og kræver ikke noget af vores kunder.

Del gerne eller skriv en mail hvis du mangler info: