Location,TX 75035,USA
+1234567890
info@yourmail.com

Montage

Montage af nye døre

Vores montage afdeling, har stor erfaring med lige netop montage og igangsætning af automatiske døre. Herunder skydedøre, svingdør og lågeautomatik.

Gennem flere års erfaring har vi udviklet en afdeling, som ikke går på kompromis med vores faglige stolthed og håndværk.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan slut produktet er for jer, som kunde. I har investeret i en automatisk løsning med jeres døre. Og her er det særligt vigtigt at vi leverer en perfekt løsning for jer. Derfor leverer vi altid en seriøs løsning fra start til slut. Derved minimere vi fejlmulighederne, da vi har styr på opgaven fra start.

En automatisk skydedør / svingdør er den ideelle løsning, hvor behovet er for hjælp til at åbne dørene. Vores løsninger er gennemtænkte døre systemer, som passer ind i mange miljøer og lever op til krav blandt andet EN16005.

Vi montere og leverer alt lige fra selve automatik over til dørblade, samt facader med faste sidepartier. Intet er for småt og intet for stort til os. Vi monterer over hele landet.

Vi har produkter indenfor smal profil rammer eller rene glassystemer. Derudover leverer vi både isolerede og u isolerede ramme døre og facade partier. Vores dør automatik er lydsvage, lang holdbarhed og lave vedligeholdelsesomkostninger.

 

Del gerne vores hjemmesider med andre.