Bavne alle 1, 8370 Hadsten
70250113
Mail@teservice.dk
Tillid betyder alt for os !!!

Job hos T.E. Service

Job hos T.E. Service Dørautomatik ApS

Brug lige lidt af din tid på at tænke nye tanker, det kunne være dig, som havde en profil vi lige manglede. Specielt hvis du bor omkring Horsens/ Vejle området….

Vi vil så gerne byde dig velkommen i familien T. E Service dørautomatik

 T.E. Service er et firma med speciale i at lave eftersyn, reparation og montering af bla. automatiske Skyde- og svingdøre. Vi har stor faglig stolthed og servicerer alle mærker inden for automatiske døre.

Som firma har vi en bred kundegruppe, og har både større og mindre kunder – vores kunder svinger lige fra den lokale bruger til de største offentlige institutioner som eks sygehus m.v.

Hvad søger vi og hvem er vi :

Vi vil så gerne have en som er med på betydningen frihed under ansvar, der er ingen sur chef til at fortælle hvad du skal, men en gruppe som er afhængig af dig og som stoler på dig. og dine evner som social og teknisk dygtig person.

Vi vil også gerne have en der nyder tiden alene i bilen. En som elsker kundekontakt og er god til at lytte til kundens ønsker og behov, engang imellem er det ikke kun dørautomatik vi laver. 

Disse ord/sætninger bruger vi meget sjældent, Det lyder forkert i vores hoved.

  • Nej

  • Kan ikke 

  • Vil ikke 

  • Ønsker ikke

Derfor er det vigtig at kunne se sig igennem disse ord.

Vores hverdag er ikke snorlige og derfor er det vigtigt at være struktureret, men samtidig  kunne rumme ændringer undervejs på dagen. Vi bruger Minuba til vores ordrestyring, så alle ordre modtages på mobil og der rapporteres også derpå. 

Vi kan tilbyde:

Rigtig gode kollegaer, der hjælper og støtter, God sparring, En sjov og spændende hverdag, samt alle de andre ting som følger med en ansættelse, pension, firmabil osv. 

Forventning til dig:

Låsesmed/ elektriker eller interesse indenfor disse områder, God håndværker og teknisk snilde. Ærlig og pligtopfyldende

Kan du se dig selv i dette job, så tøv ikke:

Skriv lidt om dig selv og send den til job@teservice.dk og ellers kontakt Brian Stensgaard på 70250113 for yderlige spørgsmål, du måtte have. 

Del gerne vores hjemmesider med andre.