Historie om T.E. Service Dørautomatik ApS

T.E. Service har stille udviklet sig, således at firmaets DNA og tanker er blevet videreført. DNA´et vil altid være en af hjørnestenene i firmaet. Det er vigtig vi husker, hvor vi kommer fra og hvor vi skal hen, samt hvordan vi kommer der til på en ordentlig måde.

År 2019
Grundet øget efterspørgsel og ordremængde ansættes en teknikker mere i firmaet. 

År 2018
Kundekredsen er voksende, og der kommer stadig nye til.  Første ansatte på kontoret er en realitet, hun kommer til at være ansvarlig for marketing, salg og hjemmeside m.v. 
Derudover ansættes end en tekniker i firmaet.

År 2017
Kundekredsen udvikles igen og der udvides samarbejde på Sjælland, med facadefirmaer og en selvstændig montør, til at klare en del af opgaverne. 

År 2015
Mandskabet udvides med endnu en tekniker og firmaet køber Bavne Alle 1 i Hadsten, som bliver det nye hovedkontor, med let adgang til motorvejen.

År 2013
D. 1. april 2013 blev de små selvstændige samlet i ét firma. T.E. Service Dørautomatik ApS er nu en realitet med Svend L. Jensen og Brian Stensgaard som ejere. og der ansættes den første tekniker udover de to ejere. 

År 2011
Der bliver lagt plan omkring samling af de forskellige virksomheder. Ensretning i firmaerne bliver indført og der videreudvikles mod et fælles mål.

År 2009
De første spæde skridt bliver taget mod et elektronisk og direkte fakturabart firma. Teknikerene kan direkte fra bil sende faktura og ordrebehandle, hvilket giver minimal tid på kontoret.

År 2007
Kundekredsen udviklede sig stille og roligt og bestod nu af sygehuse, større detailkæder, plejehjem m.v. Brian indtræder som selvstændig i T.E. Service Dørautomatik regi.

År 2000
5 mænd startede hver sit enkeltmands ejet firma i år 2000. Alle kom de fra et større dørautomatik firma. Svend L. Jensen er en af de 5 der starter T.E. Service.

Del gerne eller skriv en mail hvis du mangler info: