Bavne alle 1, 8370 Hadsten
70250113
Mail@teservice.dk
Tillid betyder alt for os !!!

Facebook

T.E. Service
T.E. Service
Ikke alt skal være arbejde, derfor tog vi på fællestur for at følge vores lokale håndbold pige Aia Raadshøj, der spiller for Randers HK. hun blev kåret som kampens spiller, men desværre var det ikke nok for at slå Esbjerg. Men en super kamp og for nogle var det første gang de så Live liga håndbold.... og en hyggelig aften.
T.E. Service
T.E. Service
1 dec. og nej ikke julekalender. Men en helt anden historie som startede sidste år. Som I kan læse i tidligere opslag, har vi haft Christian til at være ude ved os gennem det sidste år.

En skøn ung mand, der har udviklet sig meget. Selvfølgelig har det ikke altid været lige ud af vejen, der har været og vil forsat komme bump. Men pyt, i dag tikkede der en sms ind fra ham.......

"Jeg har lige været til en afsluttende prøve i skolen og gik derfra med to cifre af de gode."
Hvor er det vildt flot. Stort tillykke herfra.

Billedet er fra sidste år hvor han lige overtager chefstolen lidt og fra netværksmøde tidligere i år. Jeg er stolt over at se hvilken udvikling du er igennem, og du er et kæmpe forgangsbillede for andre.
T.E. Service
T.E. Service
Hvor hurtig forventer I som kunde at modtage en ny dørautomatik?

Her ved os fik vi ordren ind Torsdag kl. 14 og fredag aften var der monteret 2 Stk. svingdørsautomatik til gavn for hele Danmarks befolkning. (test center covid-19)

Endnu et bevis på at firmaet arbejder godt sammen også under pres. Kontoret tager hurtig aktion på opgaven, lageret pakker og gør klar og til sidst en super tekniker der lige tager ekstra timer for at nå projektet.....
Sammen er vi bare super gode.

#teservice
#serviceforalle
#covid-19
T.E. Service
T.E. Service
Tak T.E. Service for sponsortrøjer🤗
T.E. Service
T.E. Service
Firmatur ud over det sædvanlige.
Del gerne vores hjemmesider med andre.

Privacy Preference Center